Can Korkmaz: Grubun en zor deplasmanı..

Can Korkmaz, Galatasaray'ın 7DAYS EuroCup’ın beşinci haftasında Kızılyıldız'a konuk olacağı maç öncesi açıklamalarda bulundu. Grubun en zor deplasmanına gideceklerini söyleyen Can, maç sonlarında yaptıkları basit hataları azaltarak galibiyet serisi yakalamayı amaçladıklarını belirtti.

"GRUBUN EN ZOR DEPLASMANI"
“Bizim için çok önemli bir maç. Taraftar ve atmosfer açısından bakınca bizim için grubun en zor deplasmanı. Umarım geçen maçlara göre daha doğru basketbol oynayıp zaman zaman yaptığımız hataları tekrarlamayarak bu maçtan galip ayrılırız. Grubun sıralaması açısından da çok önemli bir maç olacak."

"YANLIŞLARIMIZ ÜZERİNE ÇALIŞIYORUZ"
"Şu ana kadar oynadığımız her maç yakın geçti. Kaybettiğimiz TOFAŞ maçı da son dakikalara kadar çok yakın devam etmişti. Maç sonlarında basit hatalar ve yanlışlar yaparak mağlubiyetle karşılaşıyoruz. Bu hataları azalttığımızda arka arkaya galibiyetler alabileceğimize inanıyoruz. Yanlışlarımız üzerine çalışıyoruz. Umarım ki hatalarımızı düzeltip bir galibiyet serisine başlarız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.