''Elimizden gelenin en iyisini yapacağız.''

Maicon ve Fernando Reges, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Porto karşılaşması öncesine basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Eski Portolu iki oyuncu Dragao'ya dönmenin özel olacağını belirtti. Maicon ve Fernando'nun açıklamaları şu şekilde..

MAİCON: ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ
Benim için özel an olacak. Ancak bizim amacımız kazanmak ve onun için mücadele edeceğiz. Mutlaka eski takımıma karşı oynamak biraz zor olacak ama şu an Galatasaray için oynuyorum ve takımımın kazanmasını istiyorum. Porto’nun ligi kazanması sevindirici. Porto’dayken çok güzel zamanlarım oldu ama şu an Galatasaray için oynuyorum. Onların güçlü taraflarını biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Gol yeme konusunda problemlerimiz olabilir ama önemli olan günün sonunda kazanabilmemiz.

FERNANDO: HER ZAMAN GOLÜ ARIYORUZ
Benim için özel ve duygusal anlar olacaktır. Porto çok güçlü bir takım. Dragao’da oynamak çok zordur ama bu maçı kazanabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ofansif oynuyoruz. Her zaman golü arıyoruz. Bunu yaparken gol yememiz normal. Bugün de aynı şekilde oynayacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.