Ertuğrul Erdoğan: Basit hatalar can yakıyor..

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın, 7DAYS Eurocup dördüncü hafta mücadelesinde AS Monaco'ya 86-85 kaybettiği maçın ardından başantrenörümüz Ertuğrul Erdoğan açıklamalarda bulundu.

"BASİT HATALAR CAN YAKIYOR"
"Monaco takımını tebrik ediyorum. Gerçekten önemli iki eksiğe rağmen, çok iyi mücadele ettiler. Ama bunu bekliyorduk. Oyun olarak iyi hazırlanmış, tam bir koç takımı gibi oynadılar. Bugün sene başından bu yana en dengeli hücumları oynadık. Gerçi yine basit hatalar yaptık ama bunlar azaldığı için dengeli oynadığımızı söyleyebiliyoruz. Bunlar yine de can yakan hatalar oldu. Takımın mücadele açısından sıkıntısı yok, yapılan hatalar da iyi niyetli. Ama bu tür basit hatalar can yakıyor, işimiz hep son topa kalıyor. Örneğin 23 saniye kala başladığımız hücumda rakibe bir de son top veriyoruz. Mola dönüşü çizdiğimiz oyunlar farklı noktalara gidiyor. Bu hataların da düzeltilmesi için öğretmek zorundayız. Bunlar tabii ki iyi niyetli hatalar ama bunları da düzeltebilsek ve kazanarak devam edebilsek çok iyi olacaktı. Bugün savunmada iki oyuncudan çok yüzdeli üçlük yedik. %58 ve %62'yle isabet bulmuş iki oyuncuları var ki bunların çoğu da iyi savunulmuş şutlardı bunlar. Böyle bir maçı kaybetmek bizim açımızdan daha zordu. Maalesef zoru başardık."

"EMİR'DEN ÇOK MEMNUNUZ"
"Emir bizim için bir rol oyuncusu. Görev verdiğimizde de sorumluluk alıyor, görevini iyi yapıyor. Webster bizim birinci oyuncu kurumuz, o da geçmiş kariyerinde oynadığından çok farklı bir oyun oynuyor. Takımımız da henüz birbirini tanıma aşamasında ve yaşadığımız bütün sorunlar bir süreç. Bu oyuncuların bir araya gelip bir anda başarılı olmalarını beklemek doğru olmaz. Emir de antrenmanlarda kendini gösteriyor, iyi bir performans sergiliyor, kendisinden çok memnunuz. Ama şu an bu noktada takımın bazı sorunlarının çaresi olacağını düşünmek, uzun süreleri alacağını ummak doğru olmaz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.