Ertuğrul Erdoğan: Sahada ne yaptığını bilmeyen bir takım vardı

7DAYS EuroCup beşinci hafta mücadelesinde Kızılyıldız'a deplasmanda 87-57 mağlup olan takımımızda Ertuğrul Erdoğan maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Savunmada hiç reaksiyon gösteremediğimizi belirten Ertuğrul Erdoğan, çok fazla ders aldığımızı da belirtti. Ertuğrul Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde...

BİZE ÇOK FAZLA DERS VERDİLER
Kızılyıldız'ı galibiyet ve iyi oyunlarından ötürü kutluyorum. Bu sezon gösterdiğimiz en kötü performanstı. Çok kötü başladık ve rakibimize hiç yaklaşamadık. Savunmada hiç reaksiyon gösteremedik. Birebirlerde ve ribaund'larda sürekli yenildik. Ama asıl iç karartıcı olan şey hücumdaki görüntümüzdü. Sahada ne yaptığını bilmeyen bir takım vardı. Neden bilmiyorum ama; oyuncularım hücumda topu paylaşmıyorlar. Belgrad'da Kızılyıldız'a karşı oynuyorsanız topu çok daha fazla paylaşıp çok daha enerjili bir savunma yapmanız gerekir. Bence bu akşam bize çok fazla ders verdiler.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.