Fatih Terim: İçim yanıyor hatta taşıyor.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 2-0 kaybedilen Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. İçinin yandığını belirten Fatih Terim, yüzeysel değil, derin bir sorunla karşı karşıya olduklarını da belirtti. Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde...

İÇİM YANIYOR HATTA TAŞIYOR
Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Üzüntümle beraber sonradan üzüleceğim veya yanlış anlaşılacak şeyler söylemek de istemiyorum. İçim yanıyor hatta taşıyor yani. Bazen diyorum ki; Elin kolun bağlı, bari dilini serbest bırak. Onu da yapamıyorum.

Mesele sakatlıklar, mevki eksikliği, fiziksel, psikolojik veya kadro azlığı değil. Mesele beraber oynayacak, oynama kültürüne sahip 11'e sahip olmaktır. Bu 11'i bulamadık. Yoksa birçok sebep üretebiliriz. Sezon başından beri bilin, gerek kazandığımız maçlardan sonra açıklamalarımda zaten, takip eden, mesajı alan, alt alta yazıldığı zaman olayın ne olduğunu çok rahat ortaya koyabiliriz. Bugünün skorunun anlatımı bu. 

YÜZEYSEL DEĞİL, DERİN BİR DURUMDAYIZ
Zor gol atıyorsanız, atamadığınız basitlikteki gollerden daha zorunu yiyorsanız zaten geriye düşünüyorsunuz. Malatyaspor'u tebrik ederim, özellikle golden sona kadar. Biz fırsatı bulduk 2. yarıda, golleri kaçırdık ama tebrik ederim, ona diyecek bir şeyimiz yok.Bizimki yüzeysel görünenden çok daha derin. Onu da halledeceğiz. 

Ozan, üçüncü penaltıyı yaptı. E yapacak, öğrenecek, tecrübelenecek. Hırsı, inancı var, çok çalışıyor, çok istiyor, herkesten fazla koşuyor. Artı ruhu var. Bizim görevimiz Ozan'a yardım etmek. Ben de bu şansı ona her zaman vereceğim. Sonunda da ortaya çok iyi bir şey çıkacak. Penaltı kritik bir nokta, itirazım yok ama ona gelene kadar havadan uçan top, oyunun başlama yeriyle faul yeri çok farklı. Genel baktığımızda bize, oyunumuz da yaklaşımımız da bu değil, istediğimiz de bu değil. Bir daha söylüyorum, beraber oynama kültürüne sahip, beraber hisseden, birbiri için oynayan bir 11'e ihtiyacımız var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.