Fatih Terim, Schalke maçı planını hazırladı!

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan kritik Schalke maçı öncesinde Fernando, Feghouli ve Onyekuru sakat, 3 oyuncunun da kritik 90 dakikaya yetişmesi imkansız gözükse de teknik direktör Fatih Terim maça ilişkin planını belirledi. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Bursaspor mücadelesinde yitirilen 2 puandan ziyade Galatasaray’ın 3 oyuncusunu kaybetmesi, moralleri daha çok bozmuştu. Arka adalesinde zorlanma tespit edilen Fernando ve Feghouli’den kötü haber geldi. 2 yıldız da yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Kasığından problem yaşayan Serdar Aziz’in duruma ise diğer isimlere göre daha parlak. Başarılı stoper, çarşamba günkü Schalke 04 mücadelesine yetiştirilmeye çalışılacak. Milli arada sakatlanan Onyekuru ile daha önce ayak parmağı kırılan Emre Akbaba da Şampiyonlar Ligi maçından yoklar.

‘Asla mazaret yok’
Galatasaray’da eksiklerin fazlalığına rağmen teknik direktör Fatih Terim, Devler Ligi’nde zaferi getirecek 11’i şimdiden belirledi. “Biz asla mazaret üretmeyiz. Sahaya 11 kişi çıktıktan sonra eksik değiliz” diyen İmparator, savunma beklerinde Linnes ile Nagatomo’yu görevlendirecek. Stoperde Maicon’un yeri garanti. Yetişirse Serdar Aziz oynayacak, yetişmezse forma Ozan Kabak’ın.

Kulübe sorun ama...
Orta alanda cezası biten Badou Ndiaye ile Ryan Donk’u oynatacak Fatih hoca, sağda Sinan Gümüş solda Rodrigues ile maça başlamayı planlıyor. Forvet arkasında Belhanda ileri uçta ise Eren’in forma giymesi bekleniyor. Fatih Terim, yıldızların sakatlığında Yunus Akgün, Muğdat gibi isimleri ise kulübe kozu olarak bu mücadeleye hazırlıyor.

‘İyi dinlenin öyle gelin’
Teknik direktör Fatih Terim, Devler Ligi’ndeki Schalke maçı öncesi programda olmamasına rağmen takıma 1 gün izin verdi. Üst üste gelen sakatlıklara yenilerin eklenmemesini isteyen tecrübeli hoca, oyuncularına “Çok iyi dinlenin, Florya’ya öyle gelin. Herkes kendine iyi bakmak ve korumak zorunda. Zor ve yoğun bir fikstüre giriyoruz ancak aklınızda sadece Schalke maçı olsun” dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.