Fatih Terim'den oyuncularına sert uyarı!


Fatih Terim, zorlu Yeni Malatya deplasmanı öncesinde oyuncularına seslendi: "Burası Galatasaray! Kimsenin bir diğerinden ne eksiği var ne de fazlası."  

Vatan gazetesinin haberine göre; Üst üste gelen sakatlıklar sonrasında Galatasaray da ağır bir yara aldı. Schalke 04 maçında kadro kurmakta zorlanan Fatih Terim ve kurmayları bir de Nagatomo'yu kaybetti ve Eren Derdiyok'un de sakatlığına engel olamadı. 

Tüm oyuncuların tedavisi sürerken teknik heyet oyuncuları Yeni Malatya maçına hazırlarken eksikleri de bir kenara bıraktı.  Oynayabilecek durumdaki isimlere seslenen teknik direktör Fatih Terim, böyle fırsatların çok zor geldiğine dikkat çekti: "Burası Galatasaray! Kimsenin bir diğerinden ne eksiği var ne de fazlası. Sakatlıklar nedeniyle çok sayına arkadaşınız kadroda yok. Ancak yerine forma giyeceklerin eksiği yok. Biz eksik değiliz! Bu durum birçok oyuncumuz için de önemli bir fırsat. Yeni Malatya maçındaki performans sizi takım içinde, taraftarın ve camianın gözünde de çok farklı bir yere getirebilir."

"ELİNİZDEN GELENİ YAPIN"
"Herkes elinden geleni yapmak zorunda. Benim sizlerin performansınızdan en ufak bir şüphem yok. Eminim ki elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Zaten bunun için de buradasınız. Sizler Galatasaray forması giymeyi hak ettiğiniz için bu kulüptesiniz ve bunu da göstermeniz gereken bir zamandasınız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.