''Galatasaray bir Avrupa takımı olduğunu gösterdi.''

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın, 7DAYS EuroCup A Grubu üçüncü hafta mücadelesinde Germani Basket Brescia'ya karşı aldığı 84-76'lık galibiyetten sonra 2. Başkanımız Abdürrahim Albayrak, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Erol Özmandıracı, Metin Karakaya, Dilek Kutlu, Ömer Cansever ve Basketbol Şube Genel Menejerimiz Ömer Yalçınkaya GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Açıklamalar şu şekilde...

Abdürrahim Albayrak:
Benim heyecanım takımlarımızın her mücadelesinde her zaman vardır. Pazar günü Bahçeşehir Koleji maçında kazanmayı çok istedik, çok arzuladık. Takımımız son periyotta şanssız bir şekilde mağlup oldu ve çok üzüldük. Ancak takımımız bugün Galatasaray'ın her sporda bir Avrupa takımı olduğunu göstererek, hakkıyla bir galibiyet almıştır. Sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum.

Erol Özmandıracı:
Bugün Başkanımızla ve Yönetim Kurulumuz ile beraber maçı izlemek büyük bir keyifti. Onları inşallah Sinan Erdem Spor Salonu'nda daha çok görürüz. Taraftarımıza seslenmek istiyorum, daha çok kombine alsınlar ki Başkanımız Mustafa Cengiz ve 2. Başkanımız Abdürrahim Albayrak ile daha çok fotoğraf çekilme imkanı yakalasınlar. Bizim için en önemli olay taraftarımızın desteğinin artması.

Metin Karakaya:
Galatasaray her zaman Avrupa'da elinden gelen en iyi oyunu oynuyor. Her zaman maçlara kazanmak için çıkıyoruz. Bu zaten Galatasaray'ın geleneği. İnşallah bundan sonra Avrupa'da çok daha iyi yerlere geliriz.

Dilek Kutlu:
Öncelikle Ömer Bey'i ve Erol Bey'i bu kadar çok emek harcayarak bu takımı kurdukları için tebrik ediyorum. Galatasaray'a tüm zaferler, her branşta çok yakışıyor. Bu da o güzel galibiyetlerden biriydi. İnşallah hem futbolda, hem basketbolda, hem voleybolda hem de diğer branşlarda daha da başarılı olacağız. Takımlarımızı var gücümüzle bunun için kuruyoruz. Emeklerimize layık sonuçları alacağımıza ve almaya devam edeceğimize inanıyorum. Takımımızı canı gönülden tekrar tebrik ediyorum.

Ömer Cansever:
Ben Erol'a katılıyorum. Seyircimizden daha çok destek bekliyoruz. Seyircimiz malesef yeteri kadar kombine almadı, maçlara da yeteri kadar rağbet etmiyorlar. Biz genç ve hızlı bir takım kurduk. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Bütçe olarak ucuz bir takım kurmamıza rağmen çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum ve seyircimizin de desteğini bekliyorum.

Ömer Yalçınkaya:
Bu galibiyet bizim için 1000 galibiyete bedeldi. Tecrübe anlamında yol katetmesi gereken bir takımın aldığı üç mağlubiyetten sonra böyle bir galibiyeti alması, özellikle maçın kötü giden anlarında tekrar oyuna dönüp maçı kazanması çok önemliydi. Biz başkanımızdan, malzemecimize kadar bir takımız. Başkanımız da sağolsun maç sonunda soyunma odasına geldi ve oyuncularımızı tebrik etti. Oyuncularımıza güzel enerjisini hissettirdi, oyuncularımıza dokundu. Bu bizim için çok önemli. Biz uzun bir maratondayız, bazen ayağamı sekecek bazen ayağımıza kramp girecek ama biz ayakta kalmak ve sonuna kadar mücadeleden vazgeçmemek zorundayız. Bugün dönem dönem kötü oynayıp acemilikler yapsak da bu mentaliteyi sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Bu takım her geçen gün üzerine koyarak ilerleyecek, o yüzden bu maçta alınan galibiyet çok önemliydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.