Galatasaray'da forvete son aday Rusya'dan!

Devre arasında kadrosuna mutlaka bir forvet katmak isteyen Galatasaray'da gündeme gelen son isim Rusya'dan oldu. Rusya’da bakanlık görevlisini darp ettiği için, kulübü Zenit’in mukavelesini fesh etmeye hazırlandığı 27 yaşındaki golcü Kokorin, sarı kırmızılıların gündemine geldi.

Skorer'in haberine göre; Devre arasında kadrosunu bir forvetle takviye etmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar’ın radarına giren son isim Rusya’dan. Geçtiğimiz günlerde bir başka futbolcu arkadaşıyla birlikte bakanlık görevlisini darp ettiği ortaya çıkan Aleksandr Kokorin’in, kulübü Zenit’le olan mukavelesi fesh edilmek üzere. Boşa çıkacak olan 27 yaşındaki forvet, UEFA yaptırımları nedeniyle harcama sıkıntısı yaşayan Galatasaray’ın gündemine geldi.

48 kez Rusya forması giyen ve son Dünya Kupası’nda da sahne alan Kokorin, bugüne kadar çıktığı 295 resmi maçta 84 gol 39 asistle oynadı. Rus futbolcu kanatlarda da görev yapabiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.