Galatasaray'dan Fabregas bombası!

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Cesc Fabregas'ın takımdan ayrılmak istediği ve Galatasaray'ın sezon sonu sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusuyla ilgilendiği iddia edildi.

Sözcü gazetesinin haberine göre; devre arası transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, İspanyol yıldızın peşinde. Sarı-kırmızılıların hedefindeki isim Chelsea'de teknik direktör Sarri'nin gelişiyle kulübeden çıkamayan İspanyol orta saha Fabregas oldu. Galatasaray yönetimi teknik heyetin talebi doğrultusunda, bu sezon Premier Lig'de süre alamayan ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki yıldız oyuncuya devre arasında olmasa bile sezon sonunda bedava imza attırmanın peşinde. Aldığı maaşa karşılık gösterdiği performansla eleştiri oklarının odak noktası haline gelen Sofiane Feghouli ile yolların ayrılması durumunda Cezayirli yıldızın aldığı maaş Fabregas'a verilecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.