Göksenin Köksal: Maçın son anlarını daha iyi oynamamız lazım

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın,Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ikinci haftasında Bahçeşehir Koleji'ne 83-78 kaybettiği karşılaşmanın ardından takım kaptanımız Göksenin Köksal, açıklamalarda bulundu. Çok yoğun bir fikstürden geçtiğimizi belirten Göksenin Köksal, maçın son anlarını daha iyi oynamamız gerektiğini de belirtti. Göksenin Köksal'ın açıklamaları şu şekilde...

ÇOK YENİ VE GENÇ BİR TAKIMIZ
Gerçekten çok yoğun bir fikstürden geçiyoruz. Daha yeni Almanya'da Avrupa maçı oynadık. Türkiye'ye dönüp, bir antrenman yapıp hemen Bahçeşehir maçına çıktık. Sezona Anadolu Efes maçıyla başladık, bu ikinci maçımızdı. Bu maçların ikisini de kazanabilirdik. Çok yeni ve genç bir takımız. Maçın son anlarını daha iyi oynamamız lazım. Bir ara maçta öne de geçtik ama daha sonrasında çok basit hatalar yaparak rakibimizin geri dönmesine izin verdik. Neticesinde de kaybettik. Galatasaray taraftarının hepsine çok teşekkür ediyoruz. Bugün de geldiler bizi desteklediler. Benim onlardan tek ricam bize sitem etmesinler, biraz daha sabırlı olsunlar. Bizi her zamanki gibi desteklemeye devam ederlerse, taraftarımızı arkamıza alıp bundan sonraki maçlarımızı kazanmak istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.