Mehmet Demirkol: Cennetten gelen 1 puan bu...

Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın dün akşamki Schalke 04 beraberliğini değerlendirdi. Muslera'nın dün bir süper kahraman gibi oynadığını söyleyen Demirkol, Fernando'nun eksikliğinin de Galatasaray'ın oyununun tamamını etkilediğini belirtti. Mehmet Demirkol, kazanılan 1 puana ise "Cennetten gelen 1 puan" yorumunu yaptı...

"FERNANDO OLMAYINCA OYUNUN TAMAMI DAĞILIYOR"
"Schalke pres yaptı, Galatasaray adam kovaladı. İki takım arasındaki temel fark buydu diyebiliriz. Fernando’nun olmadığı bir oyunda presten çıkmak kolay olmuyor.Özellikle bu seviyede Fernando olmayınca Galatasaray’ın sadece orta sahası değil, oyununun tamamı dağılıyor."

"CENNETTEN GELEN 1 PUAN BU"
"Schalke ise Galatasaray’ın hep geç kalan pres çabasının gerçek bir baskıya dönüşmesine izin vermedi. Buna Caliguri’nin, Nagatomo üzerinde kurduğu felç eden üstünlüğü de eklenince içinden çıkılmaz bir durum oluştu. İlk yarıda Ozan ve Nagatomo’nun tarafını çok iyi kullandılar. 40’dan sonra defakto üçlüye dönen ve Maicon’la Ozan’ın yerini değiştiren Terim bundan da bir sonuç çıkaramayınca Selçuk’u savunmanın önüne koyup Donk’u sürekli olarak savunmanın göbeğine koydu. Bunun sonucu Schalke’nin akın sıklığını biraz olsun azaltmak oldu sadece. Galatasaray oyuna ortak olamadı bir türlü. Porto maçındaki pırıltılı oyundan 3 puan çıkmayışının diyetini Schalke ödedi diyebiliriz. Cennetten gelen 1 puan bu..."

"MUSLERA BİR SÜPER KAHRAMAN GİBİYDİ"
"Muslera kaç yaşına kadar oynar? Mümkünse 40 olsun. Yerine birini koymak ne kadar mümkün Muslera’nın bir süper kahraman olarak yıldızlaştığı bir maç oldu. Artık Örümcek Adam mı dersiniz, Batman mi siz seçin. Bu maçtan çıkan 1 puanın tamamı onundur, primi varsa da onundur."

"BASTİEN'E MÜTEŞEKKİRİZ"
"Benoit Bastien... Penaltı ve kırmızı karta teğet geçebilecek pozisyonlarda istenmeyen hareketlere hiç yaklaşmadı. Özellikle ilk yarıda Muslera’nın Embolo’ya darbesinde verdiği devam kararı için kendisine müteşekkiriz."

"KORKUNÇ BİR ŞEY"
"Türk futbol tarihini değiştiren adamdır Selçuk İnan. Galatasaray'a değil Fenerbahçe'ye transfer olsaydı Türk futbolunun seyri değişebilirdi. Fatih Terim, bu kadar yoklukta Selçuk İnan'ı ancak 30 dakika oynatabilirim diyorsa bu korkunç bir şey, inanılmaz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.