Nedim Özbey: Takım yavaş yavaş kendine geliyor..

Galatasaray Erkek Voleybol Takımımızın Başantrenörü Nedim Özbey,  Pazar günü Manisa Salihli Atatürk Spor Salonu’nda Jeopark Kula Belediye’ye konuk olacağımız mücadele öncesi GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

"TAKIM YAVAŞ YAVAŞ KENDİNE GELİYOR"
“Jeopark Kula Belediye, geçtiğimiz hafta aldıklarıyla birlikte dört yabancı oyuncuyla bize karşı mücadele edecek. Alçak bir salonda oynayacağız. Şartlarımız eşit. Kazanmak için gidiyoruz. Sezon başı olmasından dolayı uyumsuzluklar olsa da takım yavaş yavaş kendine geliyor. İlerde bizi güzel şeylerin beklediğini düşünüyorum. Ama önce bu maçı almamız lazım.”

“JUSTIN'İN BİR SEVİYE YUKARI ÇIKARTACAĞINA İNANIYORUM"
“Justin, Kanada’dan dün geldi. Tanıdığım, bildiğim, karakterine güvendiğim, çok iyi bir kariyeri olan bir oyuncu. Hem kişilik hem de maddiyat açısından kulübümüzün şartlarına uygun olması çok önemliydi. Bizi bir seviye yukarı çıkartacağına inanıyorum. Tabii ki zaman lazım.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.