Sinan Gümüş'e yeni sözleşme!

Galatasaray'da sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Sinan Gümüş konusunda verilen karar belli oldu. Teknik direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda 24 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalanacak. Sinan Gümüş ile yapılacak yeni sözleşmenin TL cinsinden olacağı da öğrenildi. 

Futbol Arena'nın haberine göre; Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu ve görüşüne göre futbol takımı ile alakalı adımlar atan Galatasaray yönetimine tecrübeli teknik adamın Sinan için şimdiden olumlu görüş belirttiği ortaya çıktı.

Fatih Terim'in Sinan'ı takımda tutmak istediği ve 24 yaşındaki futbolcudan önümüzdeki yıllarda da yararlanmayı düşündüğü belirtildi. Tecrübeli teknik adamın isteğine göre Sinan Gümüş ile devre arası yada sezon sonunda imzalar atılacak. TL üzerinden yeni sözleşme yapılacak olan Sinan'a 3 yıllık kontrat önerilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.