Sıkıntı "orta"da!

Emre devreyi kapattı, Selçuk'un tedavisi sürüyor, Ndiaye cezalı... Porto maçı öncesi Terim'in "orta"da derdi büyük...

Vatan gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da ameliyat edilen Emre Akbaba’nın sezonun ilk yarısını kapatması moralleri bozarken teknik direktör Fatih Terim de Porto maçı öncesinde kadro kurmakta sıkıntı yaşıyor.

Emre’nin yanı sıra Selçuk İnan’ın sakat, Ndiaye’nin de kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle Şampiyonlar Ligi’nde çarşamba oynanacak karşılaşma için tecrübeli hocanın elinde pek bir alternatif bulunmuyor. 

3 kritik oyuncunun yokluğunda Terim orta sahayı zorunluluktan Fernando, Donk ve Süper Lig’deki kırmızı kart cezası nedeniyle maç ekisiği olan Belhanda’dan kuracak. Ancak sıkıntıları bununla da sonlanmıyor. Çünkü orta sahayı bu üç isimle kurunca kulübede hiç orta saha oyuncusu kalmıyor. 

EREN YETİŞMEZSE HÜCUM DA SORUNLU
Sarı-kırmızılıların bir diğer sıkıntısı ise Eren Derdiyok. Sol üst adalesinde zorlanma olan Eren’in, Porto karşısında oynayıp oynamayacağı belli değil. Eğer Eren maça kadar iyileşemezse Onyekuru forvette yer alacak. Feghouli ise kanatta görev yapacak. 

Orta sahada alternatifi kalmayan, forvet ve kanatlarda sınırlı seçeneği bulunan G.Saray’da teknik heyet, takım içinden alternatif çıkarabilmek için hummalı bir çalışma yürütüyor. Sinan, Muğdat ve genç Yunus ile yakından ilginen sarı-kırmızılar, bu üçlüyü Porto maçına hazır hale getirmeye çalışıyorlar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.