STSL | Zor da olsa 3 puan bizim!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında Antalyaspor'a konuk oldu. Çok çetin geçen maçı Ryan Donk'un 87.dakikada attığı kafa golüyle 1-0 kazanmasını bilen Cimbom, haftayı 18 puanla lider kapatmayı garantiledi. Karşılaşmada öne çıkan detaylar, istatistikler ve maçın analizi şu şekilde..

0: Galatasaray'da hiçbir oyuncu bugün ofsayta yakalanmadı.

%0: Ömer Bayram, bugün 12 orta girişiminde bulunurken bunların hiçbirinde isabet sağlayamadı.

1: Ryan Donk, Galatasaray formasıyla ilk Süper Lig golünü kaydetti.

2.1: Ndiaye, 2 kez adam geçme denemesinde bulunurken bunların ikisinde de başarılı oldu.

2.2: Donk'un attığı golün asistini yapan Mariano, Antalyaspor karşısında 13 orta girişiminde bulunurken bunlardan sadece 2'sinde isabet bulabildi.

2.3: Galatasaray, Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı toplam 5 deplasman maçının sadece 2'sinde gol kaydederken, gol bulduğu maçların hiçbirini kaybetmemesi gözlerden kaçmadı.

3: Galatasaray'ın genç stoperi Ozan Kabak, girdiği 4 hava topu mücadelesinin 3'ünde başarılı oldu.

15: Galatasaray, Antalyaspor kalesine 15 şut gönderirken bunların 7'sinde isabet buldu.

25: Galatasaray'ın bekleri Ömer Bayram ve Mariano 25 toplam 25 orta girişiminde bulunurken rakip Antalyaspor takım halinde 15 orta girişiminde bulundu.

35: Galatasaray, takım halinde 35 orta girişiminde bulunarak sezonun en yüksek sayısına ulaştı.

%68: Maç boyunca topa hükmeden taraf olan Galatasaray, maçı %68 topla oynama oranıyla tamamladı.

85': 85.dakikadaki Donk-Onyekuru değişikliğinden sonra Galatasaray forvet hattı Maicon-Donk ikilisinden oluştu ve gol bu dakikadan sonra geldi.

%97: Savunmanın bel kemiği Serdar Aziz attığı 62 pasın 60'ında başarı göstererek %97 isabetli pas oranıyla maçın en çok isabetli pas atan oyuncusu oldu.

516: Galatasaray-Antalyaspor maçı, Galatasaray'ın 516 başarılı pasla bu sezonun en yüksek sayısına ulaştığı maç olarak kayıtlara geçti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.