''Taraftarlarımızı salona bekliyoruz.''

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'nda kaptan Selçuk Keskin ve oyuncularımız Melih Sıratça ile Onurcan Çakır, Halkbank maçı öncesinde GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Taraftarları maça beklediklerini belirten oyuncularımızın açıklamaları şu şekilde...

SELÇUK KESKİN: GALİP AYRILARAK SERİMİZE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ
Halkbank’ı öncelikle tebrik etmek istiyorum Süper Kupa ile lige başladılar. Rakibimiz geçen senenin şampiyonu, Türkiye’nin en iyi takımı bunu biliyoruz ama ev sahibi olma avantajımızı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. İki galibiyet aldık, güzel bir başlangıç yaptık lige. Çok önemli maçların olduğu haftalara giriyoruz. Artık lig yavaş yavaş ısınıyor. İzleyenlerin de daha çok keyif aldığı oyunlar sergileniyor. Halkbank’ı burada çok iyi ağırlamak istiyoruz. Tabii ki puan ve puanlar almak istiyoruz. İnşallah gülen taraf biz oluruz. Güzel bir mücadele bekliyor herkesi. Voleybol severleri de tribünlerde görmek istiyoruz. Cumartesi saat 14:00’te inşallah galip ayrılarak serimize devam etmek istiyoruz.

MELİH SIRATÇA: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Cumartesi Burhan Felek’te Halkbank ile karşılaşacağız. Halkbank zor bir takım, güçlü bir takım. Ligde de en yukarılara oynayan bir takım. Biz de öyleyiz. Elimizden geleni yapacağız. Cumartesi sahaya galibiyet için çıkacağız. Saat 14:00’te taraftarlarımızı salona bekliyoruz.

ONURCAN ÇAKIR: GÜZEL HAZIRLANDIK 
2 maç yaptık, ligin 3. haftasına gireceğiz. 2 haftada 5 puan aldık. Kula deplasmanından 3-2’lik galibiyetle döndük. Bu hafta Halkbank ile oynayacağız. Geçen senenin şampiyonuna karşı oynayacağız. Güzel hazırlandık. Umarım taraftarlarımız da maça gelerek bizi yalnız bırakmazlar. Güzel bir galibiyetle maçtan ayrılmayı düşünüyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.