3 maçlık çıkış planı!

3 resmi maçtır galibiyet yüzü göremeyen Cim Bom’da, milli araya kadar ki süreç için 3 maçlık yeni bir plan çizildi. Galatasaray'da hedef; Fenerbahçe, Schalke ve Kayseri sınavlarını kazanarak iki kulvarda da tekrar iddialı konuma gelmek.

Fanatik'in haberine göre; üst üste yaşanan puan kayıpları ve sakatlıklar, Galatasaray’da moralleri bozarken, Sarı- Kırmızılılar’da yeni bir çıkış planı hazırlandı.

Ligde Bursaspor’la berabere kalıp, Yeni Malatya’ya yenilen, Şampiyonlar Ligi’nde de Schalke ile kendi evinde yenişemeyen Cim Bom’un, milli araya kadar 3 kritik maçı var. Aslan, yarın sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek, salı günü Almanya’da Schalke deplasmanına çıkacak, cumartesi günü de Kayseri’ye gidecek.

Hedef, bu 3 maçtan da galibiyet çıkararak hem ligde tekrar zirveye kurulmak hem de Devler Ligi’nde grubunda iddialı konuma gelmek. Galatasaray’da tüm hazırlıklar ve maç taktikleri bu plan doğrultusunda yapılıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.