7DAYS EuroCup | Germani Basket Brescia deplasmanından mağlup dönüyoruz..


Galatasaray, EuroCup'ın 8.haftasında Germani Basket Brescia ile deplasmanda karşılaştı. Maç boyunca ne hücumda ne de savunmada varlık gösterebilen sarı kırmızılılar karşılaşmadan 86-65'lik skorla mağlup ayrıldı ve grupta büyük bir avantaj kazanma fırsatını elinin tersiyle itti.

Maçın öyküsü ise şu şekilde:

Galatasaray karşılaşmaya klasik ilk beşi Webster-Göksenin-Harrison-Hayes-Auguste ile başladı. İlk periyodun 4 dakikası geride kalırken Germani Basket Brescia'nın skorda 14-5 üstünlüğü vardı. Cimbom bu dakikadan sonra Erol Can Çinko ve Nigel Hayes ile farkı eritmeye çalışsa da İtalyan temsilcisi buna izin vermedi ve ilk periyot 26-18 Brescia'nın üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci periyoda da kötü başlayan Galatasaray, periyodun 4 dakikası geride kalırken 33-21'lik skorla gerideydi. İlk yarının son dakikalarında Klobucar'ın takımı yönlendirmesi ile maça ortak olup farkı 2 sayıya kadar indiren Cimbom, son 2 dakikada rakibine engel olamayınca ilk yarı 48-40 Brescia üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya felaket başlayan Galatasaray, 3.periyotta 8 dakika tamamlanırken hiç sayı kaydedemedi ve rakibinden 16-0'lık seri yiyip skorda 64-40 geriye düştü. Periyodun son 2 dakikasında Webster ve Auguste ile 5 sayı üreten Cimbom, sadece 5 sayı üretebildiği 3.periyodu 66-45 geride kapattı. Son periyotta da hem savunmada hem hücumda kötü oyununu sürdüren Galatasaray karşılaşmadan 86-65'lik skorla mağlup ayrıldı.

Oyuncularımızın istatistikleri şu şekilde:



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.