Abdurrahim Albayrak: İçimiz yanıyor

Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, takımımızın Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Abdurrahim Albayrak şu ifadeleri kullandı:

Milyonlarca insan bugün burada olanları gördü. Herkesin içi yanıyor. VAR ne işe yarıyor? VAR ile ne konuşulduğunu öğrenmek istiyoruz. Bu bizim hakkımız. Galatasaray Kulüp Başkanı, cezalar yüzünden Galatasaraylılar Cemiyeti'nde maç izliyor. Galatasaray'ın hocası  cezalar yüzünden statta üçüncü katta maçı izliyor. Biz bugün beyaz bir sayfa açtık, bismillah dedik sahaya çıktık. Hem derbi öncesinde çok önemli bir futbolcumuz kırmızı kart görerek cezalandırılmıştır. Hem de penaltı ile uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyonla takımımız cezalandırılmıştır. 30 milyon Galatasaraylı'yı test mi ediyorlar? Zekamızı mı test ediyorlar? Ne yapıyorlar merak ediyorum. Ligde oynamamızı istemiyorlarsa açık açık söylesinler biz de ona göre tedbir alalım. Biz dün gece bir buçuk saat yağmurun çamurun altında antrenman yaptık. O yağmurun altında gece saat 01:00'e kadar çalıştık. Emeğimiz var, oyunculara ayda 5.5 milyon Euro maaş ödüyoruz. Herkes elini vicdanına koyacak. Yazıktır Galatasaray'a. Biz üç gün sonra Lokomotif Moskova Şampiyonlar Ligi maçına gideceğiz. Bu haksızlıkla mı gideceğiz? Başkanımız Galatasaraylılar Cemiyeti'nde açıklama yapmış. 'Kelimeler tükenmiştir' demiş. Ben Başkanımıza katılıyorum. Hepimiz çok üzgünüz. 30 milyon Galatasaray taraftarının bu gece kafasını yastığa rahat koyup uyuyabileceğini düşünmüyorum. Nereye kadar gideceğimizi yüce Allah bilir ancak biz bugün beyaz sayfa açmıştık. Açtığımız beyaz sayfa yine ortada kaldı.

Hocanın VAR ile ne konuştuğunu merak ediyoruz. Böyle bir pozisyonda eğer VAR'a bakılmayacaksa ne zaman bakılacak merak ediyorum. Neden bakılmadığını merak ediyorum. Bütün televizyon yorumcularını, köşe yazarlarını arkadaşlarımız ekip olarak takip ediyor. Hepsi penaltı ile uzaktan yakından alakası olmadığını söylüyor. Yazık değil mi bu kadarı? 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.