Badou Ndiaye hakkında şok iddia!

Galatasaray'ın geçtiğimiz ocak ayında Stoke City'e sattığı ancak sezon başında yeniden kiraladığı Badou Ndiaye ile ilgili Senegal basınından gündeme bomba gibi düşecek bir iddia geldi 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray, 2017 yazında Osmanlıspor'dan 7,5 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Badou Ndiaye'yi geçtiğimiz ocak ayında rekor bir bedelle Stoke City'e satmıştı. Cim Bom, Senegalli yıldızın satışından tam 16 milyon euroluk bir bonservis geliri elde etmişti. Ne var ki 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun Ada'daki günleri iyi geçmemiş ve takımı Stoke City, sezon sonunda Premier Lig'den düşmüştü. Bunun üzerine yıldız isim, geçtiğimiz yaz transfer döneminde yeniden Cim Bom'un yolunu tutmuştu. Sarı Kırmızılılar, Stoke ile 2022'ye dek kontratı bulunan eski oyuncularını bu sezonun sonuna dek kiralamıştı.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 9 maçta forma giyen Ndiaye ile ilgili bugün ise Senegal basınından bomba bir iddia geldi. Dakar menşeili Record gazetesi, bugünkü sayısında Cim Bom'un yıldızını Nantes'ta forma giyen Kara Mbodj ile birlikte manşete taşıdı. Haberde iki futbolcunun disiplinsiz davranışları nedeniyle Milli Takım'dan uzaklaştırıldığı iddia edildi. Hem Ndiaye'nin hem de Mbodj'un Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'ndan bu yana Senegal'in çıktığı 3 maçın kadrosunda da yer almamasının iddiaları güçlendirdiği ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.