Efeler Ligi | Filenin Aslanları doludizgin!

Galatasaray, Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda karşılaştığı Maliye Piyango’yu 3-2’lik set sonucuyla yenerek Efeler Ligi’nde 4'te 4 yaptı ve liderliğe yükseldi.

Karşılıklı sayılarla başlayan maçın birinci setteki ilk bölümünü ev sahibi Maliye Piyango 12-11 önde tamamladı. Müthiş bir çekişmeye sahne olan  setin sonunda hata yapmayıp avantaj sayısını yakalayan Galatasaray ilk seti 33-31 kazandı.

Takımımız ikinci setin ilk bölümünde Oliver Venno’nun etkili servisleri ve blok sayılarıyla arka arka sayılar bulsa da teknik molaya 12-11 önde giren taraf ev sahibi oldu. Setin ikinci bölümünü iyi oynayan Maliye Piyango seti 26-24’lük skorla kazandı ve tabelaya eşitlik getirdi.

Ev sahini ekip, üçüncü setin teknik molasında da bu kez 12-10 üstünlükle kenara geldi. Bu üstünlüğünü sürdürmeyi başaran ev sahibi üçüncü seti 25-23’lük set skoruyla kazandı.(2-1)

Dördüncü setin teknik molasını, bloklarıyla etkili olan takımımız 12-10’la üstün tamamladı. İkinci bölümde hata yapmayan Filenin Aslanları seti 25-23’lük skorla alarak maçı karar setine taşıdı.

Filenin Aslanları, karar setinde ise oyuna ağırlığını ve karakterini koydu. Mükemmel bir savunma performansı ortaya koyan takımımız blokta ve serviste sayılar üreterek saha değişimine 8-3 önde gittiği karar setini 15-10’luk skorla maçı da 2-3'lük skorla kazanmasını bildi ve yoluna kayıpsız devam etti.

Galatasaray, bir sonraki maçını 11 Kasım Pazar günü saat 18:00’de Burhan Felek Spor Salonu’nda ligin diğer namağlup ekibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.