Eliaquim Mangala'ya yakın takip!

Devre arası transfer dönemi için şimdiden çalışmalarına başlayan Galatasaray, kadrosuna forvetin yanı sıra bir de stoper takviyesi yapmak istiyor. Sarı kırmızılıların Eliaquim Mangala'yı yakın takibe aldığı öğrenildi.

Takvim gazetesinin haberine göre; Devre arası hücumun yanı sıra savunmaya takviye yapmayı planlayan Galatasaray'da Eliaquim Mangala sesleri yükseliyor. Galatasaray'da teknik heyet ve scout ekibi, 2019'da sözleşmesi bitecek olan Fransız stoperi mercek altına aldı.

Sarı-Kırmızılı teknik heyet ve scout ekibinin sezon sonunda Manchester City ile sözleşmesi bitecek olan Fransız yıldızı gündemine aldığı öğrenildi.

Sezon başında Pep Guardiola'nın takımda düşünmediği Mangala gelen transfer tekliflerini kabul etmeyince mecburen takımda kalmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.