EuroCup Women | Sarayın Sultanları Rusya'da kazandı..

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, EuroCup Women B Grubu üçüncü hafta mücadelesinde MBA Moskova’ya konuk oldu ve mücadeleden 67-89 galip ayrıldı.

Sarayın Sultanları maça Moriah Jefferson-Işıl Alben-Sinem Ataş-Farhiya Abdi-Victoria Macaulay beşiyle başladı. Karşılaşma karşılıklı sayılarla açıldı. Ev sahibi ekip üçlük çizgisinin gerisinden çok yüzdeli oynayarak maça başlarken takımımız sayılarını boyalı alandan üretti. Ev sahibi çeyreği 22-20 önde kapattı.İkinci çeyrekte ise görüntü tamamen değişti. Takımımız üçlük çizgisi gerisinden ritmini bulurken Moriah Jefferson ve Farhiya Abdi’den gelen üst üste isabetler Galatasaray’ı skorda öne taşıdı. Çeyrek bitimine bir buçuk dakika kala skor 34-46'ya getirsek de ev sahini farkı azalttı. İlk yarıyı 42-46 önde kapattık.

Üçüncü çeyreğe ekipler karşılıklı sayılar bularak başladı. Çeyreğin ilk beş dakikası geçilirken takımımız farkı 9'a çıkardı.45-54 Çeyreğin geri kalan bölümünde çok iyi savunma yapan ve Sinem Ataş’ın sayılarıyla farkı açan Sarayın Sultanları, son çeyreğe girilirken 53-67 öndeydi. Son çeyreğe de çok etkili giren takımımız çeyrek ortasında farkı 20’ye taşıdı. Çeyreğin domine eden takımımız, farkı açmaya devam etti ve bir ara farkı 30’a kadar getirdiği karşılaşmadan 67 - 89 galip ayrıldı. Galatasaray, bu sonuçla 2 galibiyet 1 mağlubiyet ile grupta ikinci sıraya yükseldi. 

Galatasaray, sıradaki maçında KBSL 5. hafta mücadelesinde OGM Ormanspor'a konuk olacak. Karşılaşma 14:00'te başlayacak.

Takımımızda oyuncu istatistikleri ise şöyle:

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.