Fatih Terim'in TFF'ye verdiği savunma ortaya çıktı!

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinde hakeme yönelik söylemlerinin ardından Tahkim Kurulu'na sevk edilen ve 7 maç ceza alan İmparator Fatih Terim'in, TFF'ye verdiği savunma ortaya çıktı. İmparator verdiği savunmada milyonlarca taraftarına olan sorumluluğu nedeniyle şeklen bu karara itiraz ettiğini belirtti.

Futbol Arena'nın haberine göre; Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinin ardından yaşananlardan dolayı 7 maç ceza alan ve bunun üstüne de 3 maç daha ceza eklenen Fatih Terim'in, TFF'ye verdiği savunma belli oldu. Karara şeklen itiraz ettiğini belirten İmparator Fatih Terim'in yaptığı savunma şu şekilde...

Futbol Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu mevzuata göre bağımsız ve tarafsız yargılama kurulları olup, uygulamada maalesef bu niteliklerine uygun kararlar verememektedirler. Hal böyle iken futbol disiplin hukukunun temel ve evrensel prensiplerinden olan bağımsız ve tarafsız yargılama yapma ve karar verme mekanizmasının bu süreçte işletilemeyeceği açıktır.Verilecek olan karar önceden belli olmasına ve bu konuda yargılama kurullarının talimatlandırılmış görünmesine rağmen kulübüme ve milyonlarca taraftara olan sorumluluklarım uyarınca şeklen mezkur karara itiraz ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.