Galatasaray 2 puandan çok daha fazlasını kaybetti!

Galatasaray 2-0 öne geçtiği Fenerbahçe maçında sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılırken ağır yara aldı. Karşılaşmanın son dakikasında Jailson'un Belhanda'ya attığı tokatla başlayan olaylar sarı kırmızılı kulübü zor durumda bıraktı. Aslan, zorlu fikstür öncesinde derbiden moralsiz ve ağır yaralı çıktı...  

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray 2-0 öne geçtiği Fenerbahçe maçında sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılırken kaybedilen 2 puandan çok daha fazlası var.  İşte derbinin Galatasaray açısından bilançosu:

FENERBAHÇE GALİBİYETİ YİNE GELMEDİ
Galatasaray'ın ligde Fenerbahçe'ye karşı galibiyet özlemi 5 seneye çıktı. En son ezeli rakibini 18 Ekim 2014'te mağlup eden Cim Bom, sırası ile Hamza Hamzaoğlu, Riekerink, Tudor ve Fatih Terim döneminde ligde ezeli rakibini mağlup edemedi.

EV AVANTAJI KAYBOLDU
İç saha üstünlüğü tarihe karıştı. Bursaspor'dan sonra Galatasaray, Türk Telekom'da Fenerbahçe'ye de puan kaptırdı. Sarı kırmızılılar en son ligde Antalyaspor'u 6 Ekim'de 1-0 mağlup ederken çıktığı son 4 resmi maçta da galibiyet alamadı.

ORTA SAHADA SIKINTI
Kayseri deplasmanı öncesinde Ndiaye'nin gördüğü kırmızı kartla orta saha çok büyük yara aldı. Fernando'nun sakatlığı nedeniyle Kayseri deplasmanına yetişmesinin zor olduğu öğrenilirken Ndiaye'nin kırmızısı adeta tuz-biber oldu.

PFDK'YA SEVK EDİLEBİLİRLER
Hasan Şaş'ın Skrtel'e yaptığı hareket nedeniyle ceza alması beklenirken hakem ve temsilcilerin Fatih Terim'in maç sonu itirazlarını raporlarına yazdığı öğrenildi. Maç sonu Fırat Aydınus ile alakalı konuşan Terim'in sözlerinin hakaret ya da sportmenliğe aykırılık kapsamında olup olmaması değerlendirilip çıkan sonuca göre sevk işlemi başlayacak.

KULÜBE CEZA KAPIDA
Yaşanan olaylar, Galatasaray Kulübü'nün tribün kapama cezası, aynı zamanda para cezası almasına da neden olabilir. İlerleyen haftalarda evinde Konyaspor ve Çaykur Rizespor ile oynayacak olan Aslan'ın bu karşılaşmalar öncesinde yaptırımla karşılaşması gündeme geldi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.