Galatasaray derbi öncesi taraftarıyla buluşuyor!

Galatasaray, Beşiktaş derbisi öncesi yapılacak son antrenmanın taraftara açık olarak yapılacağını açıkladı. Antrenman 1 Aralık Cumartesi günü saat 19.05’te Türk Telekom Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

Organizasyona dair bilgiler şu şekilde:

Biletler GSSTORE’larda

- Taraftarlarımız 28 Kasım-1 Aralık  tarihleri arasında İstanbul'daki GSSTORE'lardan yapacağı minimum 19.05 TL'lik alışverişle antrenmanı tribünden izleme hakkına sahip olabilecek.

- Galatasaray Stadyum Müzesi ve stat turu bileti alan taraftarlarımız da 1 Aralık Cumartesi günü yapılacak antrenmanı takip edebilecek.

- Kombineler taraftara açık antrenmanı izlemek için geçerli olacak. (VIP dahil)

- Kombine sahibi taraftarlarımız da 1 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek antrenmanı izleme şansı yakalarken dileyen kombine sahipleri dilerlerse bir başka kişiye ya da kulübe (ücretsiz) hakkını devredebilecek.

- Kombine sahipleri, kombinesinin bulunduğu tribünde, yerler numarasız olarak katılım sağlayabilecek.

- Yerler numarasız olacak.

Galatasaray geçen sezon da Fenerbahçe deplasmanı öncesi son antrenmanı taraftara açık olarak Türk Telekom Stadyumu'nda yapmış ve 27 bin taraftar izlemişti. 

Bu antrenman son dönemde takımımıza karşı yapılan operasyonlara karşı bir cevap niteliği taşıdığı için çok önemli bir desteğin olması bekleniyor.

#KenetlenBaşkaGALATASARAYyok

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.