Galatasaray taraftarı kenetlendi!

Fenerbahçe derbisi sonrası verilen cezalar ve üst üste yapılan PFDK sevkleri, Galatasaray taraftarını kenetlemiş durumda. Sarı-Kırmızılılar, cuma günkü Konya maçında tribünleri doldurup Fatih Terim'e 23 Kasım tam destek vermeye hazırlanıyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da kenetlenme günleri başladı. Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe derbisi sonrası verilen cezaları ve üst üste gelen PFDK sevklerini, Türk Telekom Stadı'nda protesto etmeye hazırlanıyor. Milli ara sonrası 23 Kasım Cuma günü Konyaspor'la oynanacak karşılaşmanın biletlerini bekleyen taraftarlar, 50 bin kişiyle tribünleri doldurmayı planlıyor. Hedef, teknik direktör Fatih Terim ve öğrencilerine tam destek vermek.

En zorlu periyot
Cim Bom, içerideki Konya sınavının ardından Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova deplasmanına gidecek. Burada Avrupa'daki kaderi belirlenecek olan Galatasaray, dönüşte Beşiktaş'ın konuğu olacak. Yoğun maraton, İstanbul'daki Rizespor ve Porto maçlarıyla devam edecek. 15 Aralık'ta ise Başakşehir deplasmanında zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşma oynanacak. İçeride Sivasspor maçıyla beraber ilk yarı sona erecek.

Cezalar bitene kadar
İlk devrenin bitimiyle birlikte, Galatasaray'da cezası kalan tek isim Fatih Terim olacak. Devre arasındaki Türkiye Kupası maçı ve 18. haftadaki Ankaragücü karşılaşmasıyla beraber, tecrübeli hocanın cezası da sona erecek. Galatasaray'ın hedefi ise cezaların olduğu bu dönemi minimum puan kaybıyla tamamlayıp devre arasında yapılacak takviyelerle tekrar iddialı konuma gelmek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.