Göksenin Köksal: Galibiyet serisine başlamak istiyoruz..

Kaptan Göksenin Köksal, Pınar Karşıyaka galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Maça iyi başladıklarını ve takım halinde çok iyi savunma yaptıklarını söyleyen Göksenin, bu galibiyetler birlikte seri yakalamak istediklerini belirtti.

"GALİBİYET SERİSİNE BAŞLAMAK İSTİYORUZ"
“Öncelikle, maçtan önce röportajda da söylemiştim ama dünkü maçta vefat eden Fenerbahçeli kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine de sabır diliyorum. Bu maç bizim açımızdan çok önemli bir maçtı. Maça iyi başladık, takım halinde çok iyi savunma yaptık. Ben bunu hep söylüyorum, ligde çok kolay bir fikstürle başlamadık. Şu ana kadar zor bir fikstürümüz vardı ancak Kızılyıldız maçı hariç gençliğimizin ve tecrübesizliğimizin de etkisiyle maçları hep son dakikalarda kaybettik. Ancak şimdi Pınar Karşıyaka maçıyla beraber bir ivme yakaladık. Galibiyet serisine başlamak istiyoruz, bu ligdeki ilk galibiyetimiz. Çok da iyi basketbol oynadık. Önümüzde 7DAYS EuroCup maçımız var. En iyi şekilde o maça hazırlanacağız.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.