Gündem yeniden Shaqiri!

Devre arası transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Galatasaray, önceki yıllarda da gündemine aldığı Shaqiri'nin ocak ayında Liverpool'dan kiralamak istiyor.

Akşam gazetesinin haberine göre; Yaz aylarında Shaqiri'yi transfer etmek için çok çaba harcayan Galatasaray, bunu başaramamıştı. Yıldız kanat oyuncusu, tercihini Liverpool'dan yana kullandı. Ancak düzenli olarak ilk 11 şansını bulamıyor. Menajer Jurgen Kloop, futbolcusunun sürekli oynayabileceği bir takıma kiralanmasına izin verdi. İtalya basınındaki habere göre Galatasaray bu gelişme üzerine harekete geçti. Shaqiri için ocak ayında kiralama teklifi yapılacak.

GENELLİKLE YEDEK KALIYOR
Her iki kanatta ve orta sahanın ortasında görev yapabilen İsviçreli futbolcu, bu sezon Premier Lig'de 7 karşılaşmaya çıktı. 1 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. Liverpool'un elinde birçok üst düzey hücumcu olduğu için Kloop onu yedek bırakmak zorunda kalıyor. Shaqiri de bu durumdan son derece rahatsız. Liverpool'la 2023'e kadar mukavelesi bulunan Shaqiri konusunda Sarı-Kırmızılılar, bedelsiz kiralama formülünü kabul ettirmeye çalışacak.

MALİ DURUM BÜYÜK BİR SIKINTI
Finansal Fair Play konusunda çok büyük sıkıntıları bulunan Cim-Bom'da bonservis bedeli ödenerek futbolcu transfer edilme ihtimali son derece düşük. Özellikle Shaqiri gibi pahalı bir isimde en fazla kiralama bedeli verilebilir. Bu rakamın da son derece makul olması gerekiyor. İsviçreli futbolcunun, Liverpool'la uzun süreli bir sözleşmeye sahip olması, işleri kolaylaştırıyor. Çünkü "Kırmızılar" sezon bitimi oyuncuyu yeniden rahatlıkla kadroya çağırabilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.