Hasan Şaş: Tuzağa düştüm, düşürüldüm!

Süper Lig'de geride bıraktığımız haftanın açılış maçında Ali Sami Yen Arena'da oynanılan derbi sonrasında çıkan olaylarda yer alan Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, olaylar hakkında açıklamalarda bulundu. Karşılaşma sonrasında Soldado ve Jailson isimli rakip futbolcuların ateşlediği kavga ortamında tuzağa düşürüldüğünü belirten Hasan Şaş hatasını kabul ederken, spor kamuoyunun da gerçekleri görmesi gerektiğini belirtti.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Cuma gecesi 2-2 sona eren Galatasaray-Fenerbahçe derbisine maç sonunda yaşanan olaylar damga vurmuştu. Olayların içinde yer alan isimlerden biri de Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yardımcı antrenörü olan Hasan Şaş'tı. Uzun dönem sarı-kırmızılı formayı giyen ve Terim'in yardımcılığını yapan Şaş, derbide çıkan olaylar hakkında şu ifadelere yer verdi.

Evet, hatalıyım. Ama tek suçlu ben miyim? Belhanda'ya o tokatı ben mi attım? Bu olayların başlangıcına neden olan Fenerbahçeli oyuncuları da kimse unutturmaya kalkmasın. Üstümüze düşeni alıyoruz, onlar ise yanlışlarını da üzerimize yıkıp, alakaları yokmuş gibi davranıyorlar. Ben haksızlık karşısında kendimi tutamıyorum. Öyle soğukkanlı davranamıyorum. Soldado oyuna girene kadar 60 dakika bizi kulübeden tahrik etti. Sahaya girmeden önce teknik heyet gibi kulübeden çıkıp laf attı. Soldado, bilinçli çalışarak derbiyi provoke etmek için gelmiş gibiydi. Sahada Belhanda'ya da tükürdü. Maçtan sonra yaptıkları da ortada. Belli ki karakterimi anlatıp, çalışmışlar. Üzerime oynadılar. Provoke ettiler. Ve ben de ne yazık ki onların provokasyonları sonrası bu tuzağa düştüm. Evet, hatalıyım. Kendi payıma hatamı kabul ediyorum. Peki soruyorum; adam (Soldado) 60 dakika kenarda küfürler etti. Bizi provoke etti. Yetmedi, sahada olayları ateşledi. Tüm provokasyonları yaptılar ama tek suçlu biz olduk. Peki olayların fitilini ateşleyenlerin hiçbir suçu yok mu? Belhanda'ya da tokatı ben mi attım? Sahada tüküren de ben miydim? Kavgayı da ben mi başlattım? Olayların etkisiyle yanlış bir hareket yapmış olabilirim... Maç bitti, olaylar nedeniyle beni günah keçisi ilan etmeye çalışıyorlar. Doğrulara bakılsın, vicdanlı düşünülsün.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.