"İnişli çıkışlı bir oyun sergiledik, daha iyi olacağız.."

3-1'lik Çanakkale Belediye galibiyeti sonrası oyuncularımızdan Gizem Karadayı, Meryem Boz ve genç Elif Su Eriçek açıklamalarda bulundu..

GİZEM KARADAYI
“Üç puanı almamız çok güzel oldu. Aslında uzun bir süredir beraber çalışıyoruz ama Milli Takım’dan gelen arkadaşlar yeni katıldı. Tabii ki aramızda bazı uyumsuzluklar olacak ama her gün daha iyi oynamaya devam edeceğiz. Bugün üç puan aldığımız için çok mutluyum. Çünkü sezona nasıl başlarsanız öyle gider diye bir laf vardır, umarım bundan sonra böyle devam ederiz. Gelen taraftarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Umarım her gün daha iyi oynayarak, üstümüze bir şey katarak devam edeceğiz.”

MERYEM BOZ
“Ligin ilk maçı. İnişli çıkışlı bir oyun sergiledik. Beraber oynadıkça daha iyi olacağımıza inanıyorum. 3-1 aldığımız için mutluyuz. Sonuçta üç puan üç puandır kendi evimizde. Kendi takımımı da tebrik ediyorum.”

ELİF SU ERİÇEK
“Gayet iyi bir mücadeleydi. Bu takımın parçası olmak çok güzel bir şey. İlk maçımdı. Çok heyecanlıydım. İçeri girdiğimde herkes bana çok yardımcı oldu, herkes güler yüzlüydü. Küçük hatalarım oldu ama onları bana hiç hissettirmediler. Herkesi tebrik ediyorum. Çok güzel bir gündü.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.