İtalyan devi Yunus Akgün'ün peşinde!

Fatih Terim'in bu sezon U21 takımından alıp, A Takıma çıkardığı ve zaman zaman forma şansı verdiği genç oyuncu Yunus Akgün ile ilgili flaş bir iddia geldi. İtalyan basınının iddiasına göre Roma, Yunus Akgün'ü izlemek için gözlemci yolladı.

İtalya'da yayım yapan Sporface adlı haber portalının yayımladığı habere göre; Roma'nın ünlü sportif direktörü Monchi, geçtiğimiz Mart ayında Yunus Akgün'ü izlemesi için Türkiye'ye gözlemcilerini yolladı. Haberde milli futbolcumuz Cengiz Ünder'in de İtalyan ekibinin formasını giydiği hatırlatılırken Monchi'nin Türkiye'deki genç yeteneklere olan ilgisinin devam ettiği vurgulandı. Haberde Roma'nın yalnızca Yunus Akgün'ü değil, Trabzonspor forması giyen 17 yaşındaki Behlül Aydın'ı da izlediği belirtildi. 

18 yaşındaki Yunus Akgün, bu sezon Galatasaray formayla 1'i Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere toplamda 6 maça çıkıp 1 asist kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.