KBSL | OGM Ormanspor'u mağlup ettik!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin beşinci haftasında OGM Ormanspor'a konuk oldu. Sarayın Sultanları baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı 52-58 kazanmayı başardı ve ligdeki ikinci galibiyetini aldı. 

Sarayın Sultanları karşılaşmaya Moriah Jefferson-Işıl Alben-Sinem Ataş-Farhiya Abdi-Victoria Macaulay ilk beşiyle başladı. Maça iyi başlayan Galatasaray, hücumdaki etkili oyunuyla ilk çeyreği 14-19 önde kapatmayı başardı. Karşılıklı sayılarla ilerleyen ikinci çeyrekte, Sarayın Sultanları rakibinin farkı kapatmasına izin vermedi ve devreye 29-34 önde girdi. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan üçüncü çeyrekte, Galatasaray skor üstünlüğünü korudu ve son çeyreğe 46-49 önde girdi. Son çeyrekte de rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Sarayın Sultanları, karşılaşmadan 52-58 galip ayrıldı ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 2. galibiyetini aldı. 

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, bir sonraki maçında 24 Kasım Cumartesi günü Gündoğdu Adana Basketbol’u ağırlayacak.

Mücadelede istatistiklerimiz şöyle oluştu:

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.