Mariano için sürpriz plan!

Sakatlıklar ve cezalılardan dolayı Kayseri'ye 17 kişiyle giden Galatasaray'da, zorlu deplasman öncesinde Fatih Terim'in maç planı belli oldu. Tecrübeli çalıştırıcı kısıtlı kadrodan maksimum verimi almak adına Mariano'yu orta sahada oynatmayı planlıyor.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray’da sakatlara cezalıların da eklenmesi ile bugünkü Kayseri deplasmanı daha da zor hale gelirken, sarı-kırmızılılarda hem taktik hem de takım değişecek.

Özellikle orta alanda Fernando’nun sakatlığı, Donk ve Ndiaye’nin cezalı olması nedeniyle işler zora girerken, teknik kadro Mariano’yu Kayseri’de ortada değerlendirme kararı aldı. Sarı-kırmızılıların Kayseri’de oyun formatını değiştireceği, Brezilyalı futbolcunun da ortanın sağında şans bulacağı belirtildi. 

4-3-3 şablonu ile bugün sahaya çıkacak olan Cim-Bom’da Linnes, Ozan, Serdar ve Ömer’den kurulu savunmanın önünde Mariano, Selçuk, Belhanda üçlüsü oynayacak. Teknik direktör Fatih Terim’in A takıma ısındırdığı Celil Yüksel ise ilk 11’de oynaması konusunda yetersiz bulundu. Bu nedenle yeni bir plan üzerinde duran Terim, Celil’i maçın gidişatına göre sahaya sürülecek.

Sarı-kırmızılılarda Rodrigues’in eksikliğinde ise Feghouli ilk 11’de yer bulacak. İleri uçta Feghouli-Sinan-Onyekuru üçlüsü oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.