Ömer Yalçınkaya: Takımımıza ve teknik ekibimize güveniyorum

Erkek Basketbol Takımımızın, 7DAYS EuroCup A grubu yedinci haftasında oynayacağı Germani Basket Brescia maçı öncesi genel menajer Ömer Yalçınkaya, karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Afyon maçının kötü izini silmek için gösterilecek mücadelenin çok önemli olduğunu belirten Ömer Yalçınkaya'nın açıklamaları şu şekilde...

KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZİN OLMADIĞI BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ
Şanssız bir Afyon maçından sonra, bana göre takımımızın kazanmaktan başka bir çaresinin olmadığı bir maça çıkacağız. Maçın deplasmanda olması ve İtalyan takımıyla oynayacak olmamız handikap gibi gözükse de basketbol sahada oynanan bir oyun. Eğer biz mücadelemizi verip hırsımızı terimizin son damlasına kadar ortaya koyabilirsek kazanmamamız için hiç bir sebep yok. Brescia maçını kazanıp pazar günü oynayacağımız Beşiktaş maçına moralli gitmek istiyoruz. Afyon maçında normal sürede 91 sayı yedik. O maçın kötü izini silmek için Brescia deplasmanında göstereceğimiz mücadele çok önemli. Ben takımımıza ve teknik ekibimize güveniyorum. Teknik ekibimizin çok büyük bir emeği var. Oyuncularımızın bir parça daha konsantre olup, mücadele seviyelerini yukarı çekmeleri gerekiyor. Afyon maçında bunu yapamadık. Tabii ki rakibimizi tebrik ediyorum, maç boyunca çok zor şutlar soktular. Ortada kalan toplar onlara sekti ancak bunların hiç biri bahane değil. Biz Galatasaray olarak mücadelemizi ortaya koyup, maçı kazanmak için elimizden geleni yapmalıyız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.