ÖZEL HABER | Sedat İncesu, 3 Aralık'ta her şeyi açıklayacak!

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile senelerdir tarih yazan, sayısız kupa kazanan ve taraftarın İmparator diyerek bağrına bastığı Sedat İncesu, bugün flaş bir gelişme ile görevinden istifa etti. Mustafa Cengiz yönetiminin sezon başından beri çıkardığı her türlü zorluğa rağmen Galatasaray için savaşmaya çalışan Sedat İncesu, en sonunda dayanamadı ve görevi bıraktı. İmparator Sedat İncesu, kulüpte yaşananlara ilişkin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde bir basın toplantısı düzenleyecek ve her şeyi açıklayacak. 

Sezon başında Sedat İncesu'nun sözleşmesini uzatmak için aylarca bekleten Galatasaray yönetimi, İncesu'nun dile getirdiğine göre; başarılı antrenöre aylardır tek kuruş ödeme yapmazken, gelir getirecek projelerini de engelledi. Engelsiz Aslanları, Avrupa'ya göndermemek için uğraşan yönetim son olarak Sedat İncesu'nun sponsorlar aracılığıyla kulübe tahsis ettiği araçta yaşanan arızayı da umursamadı ve adeta takımı kaderine terk etti. 

Sedat İncesu'nun görüşme taleplerine cevap verilmemesi üzerine başarılı antrenör, ceketini alarak görevinden istifa etti ve Florya'dan evine yürüyerek döndü. İmparator Sedat İncesu ile yaptığımız görüşmede, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde bir basın toplantısı düzenleyerek Galatasaray Spor Kulübü üyelerinin Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı üzerinden yaptığı yolsuzluklara kadar birçok konuda açıklamalarda bulunacağını belirtti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.