Pukki'den Galatasaray açıklaması!

Geçtğimiz hafta cezası nedeniyle Kayseri'ye gitmeyen Hasan Şaş'ın, İngiltere'ye Fin golcü Teemu Pukki'yi izlemeye gittiği iddia edilmişti. Teemu Pukki, milli takım kampında ülkesinin basınına Galatasaray ile ilgili soruları cevapladı.

GALATASARAY İLE ANILMAK GURUR VERİCİ
Milli takım kadrosunda da yer alan 28 yaşındaki Fin golcü Teemu Pukki, hakkında çıkan Galatasaray iddialarının kendisine gurur verdiğini dile getirdi. 

'İstanbul'a (Galatasaray) gideceğin yönündeki iddialar için ne diyeceksin?' sorusunu ''Açıkçası Galatasaray gibi bir takımla anılmak gurur verici ama bunlar söylenti ve bu tip söylentilerin çoğu zaman doğru çıkmadığını görüyoruz'' 

28 yaşındaki Finlandiyalı golcü oyuncu ile sezon başında Yunanistan temsilcisi PAOK da yakından ilgilenmiş ancak Pukki, Norwich City'e transfer olmuştu. Teemu Pukki'nin Norwich City ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.