Sultanlar Ligi | Galibiyetle başladık!

Galatasaray Kadın Voleybol Takımımız, 2018-2019 Vestel Venüs Sultanlar Ligi’ndeki ilk maçında Burhan Felek Spor Salonu’nda Çanakkale Belediye’yi konuk etti ve sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Başantrenörümüz Ataman Güneyligil, karşılaşmaya Charlotte Leys, Çağla Akın, , Cursty Jackson, Meryem Boz, Gizem Güreşen ve Hande Baladin’in yer aldığı İlk 6’yla başladı. Ayrıca, karşılaşmada Aslı Kalaç, Nursevil Aydınlar, Cansu Çetin, Melike Yılmaz ve Dilara Gedikoğlu forma giydi. Maçta süre bulanlar arasında 16 yaşındaki Elif Su Eriçek de yer aldı.

Meryem Boz’un etkili servisleriyle birlikte takım savunmasını sağlam bir şekilde yapan takımımız ilk teknik molaya 12-5 öne girdi. Setin geri kalanında da üstünlüğünü koruyan Filenin Sultanları Geri ilk seti 25-21 kazandı.

Karşılaşmanın ikinci setine konuk ekip Çanakkale Belediye hızlı başladı. Skorda 5-1’i yakalayan konuk ekip teknik molaya 12-10 üstün girdi ve seti de 25-23 önde tamamladı.

Üçüncü set boyunca hem savunma hem servis performansını yükselten takımımız teknik mola için 12-8’lik skoru yakalarken seti de 25-18‘lik skorla üstün bitirdi.

Dördüncü sette de kontrolü elinden bırakmayan ekibimiz teknik molaya 12-9 önde girerken seti de 25-21'lik skorla kazanarak sezona galibiyetle başladı.

Meryem Boz'un 30 sayıyla yıldızlaştığı karşılaşmada Cursty Jackson ve Hande Baladin 16'şar, Charlotte Leys ve Hande Baladin 6'şar, Çağla Akın 5 sayıyla oynarken Cansu Çetin, Melike Yılmaz ve Elif Su Eriçek 1'er sayı üretti.

Galatasaray Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin 2. hafta karşılaşması için 6 Kasım Salı günü, Ankara Başkent Spor Salonu’nda Karayolları’na konuk olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.