UCL | Gruptan çıkma şansını zora soktuk..

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nin 4.haftasında Veltins Arena'da konuk olduğu Schalke 04'e 2-0 mağlup oldu ve gruptan çıkma şansını zora soktu. Karşılaşmada öne çıkan detaylar, istatistikler ve maçın rakamlarla analizi şu şekilde..

0: Galatasaray'ın bugün rakip kaleye hiç isabetli şutu yoktu.

1: Galatasaray, Schalke 04 karşısında 1 korner kullanarak resmi maçlarda kullandığı en düşük korner sayısını yineledi. Galatasaray'ın 1 korner kullandığı diğer maç, ligde oynadığı Trabzonspor maçıydı.

1: Ligde oynanan Fenerbahçe maçında da hatalı çıkış yapıp penaltıya sebep veren Fernando Muslera, Schalke 04 karşısında da hatalı çıkış yaparak gole sebep oldu ve gole sebep olan hata istatistiğinde 1 rakamını yakaladı.

2: Henry Onyekuru, 8 kez rakip oyuncularla ikili mücadeleye girerken bunların 2'sinde başarılı olabildi.

2: Galatasaray, Avrupa kupalarında çıktığı son 21 maçta sadece 2 galibiyet alabildi.

2: Belhanda ve Mariano 2 top kapma ile takımın en çok top kapan isimleri oldular.

3: Cimbom, Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında oynadığı Lokomotiv Moskova maçından sonra oynadığı 3 maçta da gol kaydedemedi.

%25:İkinci yarının başında Linnes yerine oyuna dahil olan Ömer Bayram, maçın ikinci yarısında 4 orta girişiminde bulunurken bunların sadece 1'inde isabet bularak %25 isabet oranında kaldı.

%53: Galatasaray, takım halinde ikili mücadelelerin %53'ünde başarılı olan tarafken bireysel olarak dengeler oldukça farklıydı. Örneğin, Sinan Gümüş girdiği ikili mücadelelerin %28'ini kazanırken Badou Ndiaye girdiği ikili mücadelelerin %70'ini kazanan taraftı.

%56: Galatasaray, maç sonunda %56 ile topa hükmeden taraftı.

%96: Serdar Aziz, 89 pas denemesinde %96 pas isabeti tutturarak sahanın en isabetli pas atan oyuncusu oldu.

%100: Badou Ndiaye, Schalke 04 karşısında 2 kez adam geçme denemesinde bulunurken bunların ikisinde de başarılıydı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.