Anderson Esiti için fiyat soruldu!

Teknik direktör Fatih Terim'in kadroda önemli bir revizyona gidileceğini belirtmesinin ardından Galatasaray'da merakla beklenen transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Ara transfer döneminde kadrosuna başta forvet olmak üzere birden fazla takviye yapmak isteyen Galatasaray, son olarak Gent takımında forma giyen 24 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Anderson Esiti'nin şartları için temasa geçti.

Fanatik gazetesinde yer alan özel habere göre; devre arası transfer döneminde birçok noktaya transfer yapması beklenen Galatasaray, kaliteli ve düşük maliyetli oyuncu arayışlarına devam ediyor. Başta forvet olmak üzere birçok pozisyona transfer yapılması planlanırken orta saha için Belçika'nın Gent takımında oynayan Anderson Esiti'nin de orta saha için düşünüldüğü öğrenildi. Galatasaray yönetiminin Genk ile dirsek temasında bulunduğu ve oyuncunun şartlarını sorduğu bilgisi alındı. Gent takımının 24 yaşındaki oyuncu için 2 ila 2.5 milyon Euro arasında bir bonservis talep etmesi beklenirken, Nijeryalı oyuncunun kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.