Aslan vadiye inecek kadroyu tamamladı!

Bir yıllık aranın ardından League of Legends platformuna dönen Galatasaray E-Spor takımı yeni sezon öncesi kadrosunu şekillendirmeye başladı. LoL arenasında ilk tecrübesinde küme düşen ve bir sonraki sezonda da Yükselme Ligi'nde son maçta kaybeden Galatasaray E-Spor takımı Kış Mevsimi'nde şampiyonluk için vadiye inecek.

Galatasaray E-Spor takımı ilk olarak takımın koç pozisyonuna Jake 'Mora' Hammond'u getirdiğini duyururken, ormancı rolünde Taikki ve orta koridoruna Godbro'nun transferini de resmi hesap üzerinden duyurdu. Daha önce Türkiye'de mücadele eden oyuncuları kadrosuna katan Galatasaray E-Spor takımının kısa bir süre Cognac'ı da kadrosuna katması bekleniyor. Godbro ve Taikki ile yaptığı sözleşmeleri nisan ayına kadar geçerli olacak olan Galatasaray, kalan isimleriyle 2019 Kasım’a kadar sözleşme imzaladı. 

Playerbros'ta yer alan habere göre, bu sezon as kadrosunda Hioss, Taikki, Godbro, Madness ve Tolerant’ın yer alması beklenen Galatasaray bu sezon Kış Mevsimi'nde şampiyonluk için mücadele edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.