Belhanda sahada, Emre salonda çalıştı!

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında lider Medipol Başakşehir'le karşılaşacak olan Galatasaray, zorlu maçın hazırlıklarına başladı. Dün gece Porto ile oynanılan karşılaşmada forma giyen oyuncular rejenerasyon antrenmanı gerçekleştirirken, Galatasaray'da uzun süredir sakat olan 2 oyuncudan sevindirici haberler geldi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki idmanın ilk bölümünde ısınma hareketleri ve pas destek çalışması yapıldı. Daha sonra dar alan oyunları üzerinde duruldu. Antrenmanın ana bölümünde sınırlı alanda oyunsal formda dayanıklılık çalışması gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Younes Belhanda, tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı çalıştı. Faslı oyuncu gerçekleştirilen güçlendirme çalışmasının ardından sahada düşük tempoda koşulara başladı. Bir başka sevindirici haber ise, sezonun ilk bölümünde sakatlanan Emre Akbaba'dan geldi. alçıları 10 gün önce alınan ve özel bir botla rehabilitasyon programına başlanan 25 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Emre Akbaba salonda güçlendirme çalışmalarına katılmaya başladı. Emre'nin saha çalışmalarına gelecek hafta başlaması beklenirken, bir diğer sakat hücum oyuncusu Sinan Gümüş'ün ise salondaki özel çalışması devam ediyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.