BSL | Sakarya'dan galibiyetle dönüyoruz!

Galatasaray, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 11.haftasında Adatıp Sakarya BŞB Basketbol'a konuk oldu. Yenilmez Armada, baştan sona önde götürdüğü karşılaşmayı 56-89 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardı ve ligde üst üste 4. galibiyetini aldı. 

Galatasaray, maça Webster-Göksenin-Harrison-Hayes-Auguste ilk beşiyle başladı. Maça iyi başlayan Galatasaray, çeyreğin ilk bölümünü 2-7 önde geçti. Çeyreğin son bölümünde oyundan düşen Cimbom, ilk çeyreği 15-14 geride tamamladı. İkinci çeyreğe de iyi başlayan Galatasaray, 5-0'lık seri yakaladı ve 15-19 öne geçti. Skor üstünlüğünü çeyreğin sonuna kadar koruyan sarı kırmızılılar, ilk yarıyı 30-34 önde tamamladı. İkinci yarıda vitesi arttıran Galatasaray, 10-2'lik seri yakaladı ve farkı çift hanelere çekerek skoru 32-44'e getirdi. Aradaki farkı her bölümde daha da açan Cimbom, üçüncü çeyreği 40-61 önde tamamladı. Son çeyrekte de oyundaki üstünlüğünü devam ettiren Galatasaray, karşılaşmadan 56-89 gibi farklı bir skorla galip ayrılmayı başardı. Cimbom, bu sonuçla ligde üst üste 4. toplamda ise 6. galibiyetini aldı. 

Takımımızın istatistikleri şu şekilde...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.