Demba'nın onayı Terim'in masasında..

Sezon başında Bafetimbi Gomis'in ayrılığı sonrasında forvet transferini gerçekleştiremeyen ve ligin ilk yarısını 3 kulvarda sadece Eren Derdiyok ile geçiren Galatasaray'da ara transfer döneminin bir numaralı maddesi hiç kuşkusuz forvet transferi.. Menajerler aracılığıyla bir çok oyuncunun adı Galatasaray yönetimine teklif edilirken, Çin'de forma giyen Senegalli oyuncu Demba Ba'nın transferi de teknik direktör Fatih Terim'in masasında..

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Çin’den ayrılmak isteyen Beşiktaş ve Göztepe’nin eski golcüsünün menajerinin Galatasaray'a yaptığı öneri, daha genç bir santrfor isteyen Fatih Terim’den henüz onay almadı. Diğer adayların durumuna göre transfer netlik kazanacak. Çin’den ayrılmak isteyen Beşiktaş ve Göztepe’nin eski golcüsünün menajerinin G.Saray’a yaptığı öneri, daha genç bir santrfor isteyen Fatih Terim’den henüz onay almadı. Diğer adayların durumuna göre transfer netlik kazanacak.

Ocak ayında 2 santrfor takviyesi birden yapmaya hazırlanan Galatasaray’da son günlerde adı sıkça geçen isimlerden biri Beşiktaş ve Göztepe’nin eski golcüsü Demba Ba oldu. Çin’den ayrılmak isteyen 33 yaşındaki golcü, kariyerini Avrupa’da sürdürmek istediği için menajeri geçen hafta İstanbul’a gelerek oyuncusunu Galatasaray’a teklif etti. Kısaca Galatasaray, Demba Ba’nın değil, tecrübeli oyuncu sarı kırmızılı kulübün kapısını çaldı.

HENÜZ ONAY YOK
Demba Ba’nın menajeri, SH Shenhua Kulübü’nden çıkış şartlarını çok ekonomik boyuta indireceği sözünü de Galatasaray’a verdi. Sarı kırmızılı kulübün masasında duran bu teklife teknik direktör Fatih Terim’in yanıtı ise ilk aşamada olumlu olmadı. Terim’in, “Daha genç” bir golcü istediğini belirtip henüz gündemdeki transferi onaylamadığı öğrenildi. Demba Ba şu anda Galatasaray’ın listesindeki golcü alternatifleri arasında yer alırken, Terim’in istediği oyunculardan gelecek yanıta ve diğer gelişmelere göre Senegalli oyuncunun durumu netlik kazanacak. Öncelikli düşünülen oyuncular alınamazsa Demba Ba’ya yönelinecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.