Efe Güven: Grubu lider tamamladığımız için mutluyuz

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızın, EuroCup Women B Grubu altıncı hafta maçında MBA Moskova'ya karşı aldığı 59-45'lik galibiyetin ardından başantrenör Efe Güven, resmi sitemize açıklamalarda bulundu. Taraftarlara teşekkür eden Efe Güven, grubu lider bitirdikleri için mutlu olduklarını da belirtti. Efe Güven'in açıklamaları şu şekilde...

GRUBU LİDER TAMAMLADIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ
Grup liderliği açısından çok önemli bir maçtı ve grubu lider tamamladığımız için çok mutluyuz. Son 2-3 maçtır yaptığımız savunmada çok ciddi efor sarf ediyoruz ancak bugün savunma açısından pek tatmin edici değildi. Sadece 45 sayı yemiş gibi gözüküyoruz ama bu daha çok rakibin seviyesiyle alakalıydı. Birçok boş şut imkanı buldular ancak değerlendiremediler. Bu turnuvada ilerlemek istiyorsak daha iyi olmamız gerekiyor çünkü ilerleyen turlarda seviye yükselecek, dolayısıyla yaptığımız hatalar cezasız kalmayacak. Özellikle Avrupa'da kısır maçlar oynuyoruz. Savunmada bazı şeyleri rayına oturttuk ancak hücum için aynı şeyleri söyleyemem. Şimdi amacımız hücumda daha planlı bir takım yaratmak. Şu an üst üste sekiz maç kazandık ve bundan dolayı çok mutluyuz. Son olarak bu soğuk havada destek vermeye gelen taraftarlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.