Efe Güven: Taraftarlarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ederim

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin yedinci haftasında deplasmanda Kayseri Bellona Basketbol'u 62-65 mağlup eden takımımızda başantrenörümüz Efe Güven maçın ardından resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Avrupa ve ligde üst üste beşinci galibiyetini alan takımımızda Efe Güven şunları söyledi:

TARAFTARIMIZA DESTEKLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİM
Sezon başından beri Avrupa ve Türkiye Liginde deplasman maçlarımız üst üste geliyor ve yorucu seyahatler sonrası maç oynuyoruz. Bugün maç içinde çok büyük karakter koyduk ve kazanmasını bildik. Bize çalınan 23 faule karşılık rakibimize çalınan sadece 11 faul oynamak istediğimiz basketbolu çok ciddi şekilde engelledi. Şimdi önümüzde çok önemli bir Energa Torun maçı var. Grubu lider bitirmek ve  ikinci turu garantilememiz acısından büyük önem taşıyor.

Şu an takımda tek eksiğimiz milli takımdan sakat dönen Monika Grigalauskyte. O da önümüzdeki hafta kadroya katılacak.

Ayrı bir parantez ise taraftarımıza açmak istiyorum. Hiçbir yerde deplasman olduğunu hissettirmiyorlar. Onların varlığı bizim daha dirençli oynamamızı sağlıyor. Kayseri’de ki taraftarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ederim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.