Ertuğrul Erdoğan: Her gün biraz daha ileriye gidiyoruz

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın, Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol karşısında aldığı galibiyetten sonra başantrenörümüz Ertuğrul Erdoğan, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Her gün daha da ileriye gittiklerini belirten Erdoğan, oyuncularını kutladı. Ertuğrul Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde...

ÜMİT EDİYORUM BÖYLE DEVAM EDERİZ
Şimdi eksik kadroya karşı oynamanın hem kolay hem zor tarafı var. İşin zor tarafı konsantre olmak çok kolay olmuyor. Sakarya takımı zor günlerden geçiyor. Oyuncuların üzerinde bir rahatlık da var. Aldıkları süre fazla, kredileri fazla. Mesela Afyon deplasmanında karşılaşmanın ilk üç çeyreğini çok iyi oynadılar. Biz bugün enerjimizi biraz yukarıda tutmaya çalıştık. Sakarya’nın kadro darlığını bir avantaj olarak kullanmaya çalıştık. Oyuncularımı kutluyorum, çok disiplinli ve ilk yarıda yaptığımız top kayıpları dışında iyi bir performans ortaya koydular. AS Monaco maçından sonra böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Yolumuza maç maç bakarak devam ediyoruz. Her gün biraz daha ileriye gidiyoruz. Ümit ediyorum böyle devam ederiz.  

Biz herkesin sorumluluk aldığı ve oyunun içinde olduğu bir basketbol oynamak istiyoruz. Bugün Ege ve Ayberk çok özgüvenli oynadılar. Ümit ediyorum ki böyle devam ederler. Skoru kimin attığından ziyade topu nasıl paylaştığımız önemli. Bugün onu iyi yaptık o yüzden çok mutluyum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.