Ertuğrul Erdoğan: Oyuncularımı tebrik ediyorum

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın, Banvit karşısında aldığı 86-76’lık galibiyetten sonra başantrenörümüz Ertuğrul Erdoğan, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. İkinci çeyrek hariç maçı domine ettiklerini belirten Ertuğrul Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde...

BANVİT'İ TEBRİK ETMEK LAZIM
Öncelikle Banvit takımını tebrik etmek lazım, oradan başlayayım. Türkiye basketbolunda altyapısından çıkardığı oyunculara ve koça böylesine şans veren ikinci bir kulüp yok. Geçmişte Efes Pilsen vardı. Şu an Banvit bunu yapıyor. Ülkemizde sonuç bazlı yaşıyoruz. Kazanınca iyi, kaybedince kötü oluyorsunuz. Bizde işler günlük ilerliyor. Banvit ise günlük olmayan işler yapıyor ve olumlu açıdan marjinal bir kulüp olarak gözüküyor. Ben potansiyellerine inanıyorum, iyi noktaya geleceklerdir. 

OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM
Buradan oyunculara geçmek istiyorum. Onları hakikaten tebrik ediyorum. Yaşadığımız süreci değerlendirirsek sezona iyi başladık, sonra arka arkaya kaybettik. Brescia maçının ikinci yarısı hariç mücadele etmeden kaybetmedik. Şu ana kadar ligde bizim gibi 3 uzatma oynayan takım yoktur. Bu takımın sahaya akıl koyması lazım, bunu geliştiriyoruz ama zaman zaman da hatalar yaptık. Böyle bir geri dönüşü böyle karakterli oyuncularla yaparsınız.

MAÇI İKİNCİ ÇEYREK HARİÇ DOMİNE ETTİĞİMİZİ SÖYLEYEBİLİRİM
Maçı ikinci çeyrek hariç domine ettiğimizi söyleyebilirim. Yalnız herkesin anlaması gereken bir şey var. 1 dakika veya 30 saniye... Herkes oynadığı sürenin kıymetini bilmeli aksi halde bu ikinci çeyreği yine yaşarız. Onları hem tebrik ediyorum hem de uyarıyorum. Biraz daha akıllı olmamız lazım. Önümüzde bir EuroCup maçı var, işimizi zora soktuğumuz bir kupa. 2 maçı da kazanmak istiyoruz. Monaco'yu deplasmanda yenmek zor iş ama bunu zorlayacağız. Ardından da ligde Sakarya deplasmanına gideceğiz. Zorlu bir hafta olacak. Ufak tefek sakatlıklarımız var. Onlar da düzeldiği takdirde ritmimize devam edeceğiz. Ligimiz çok zor, umarım böyle devam ederiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.