Falcao için sponsor arayışı!

Devre arası gerçekleştireceği forvet transferi için tabir-i caizse geri sayıma geçen Galatasaray'da oldukça hareketli günler yaşanıyor. Dün gece ortaya çıkan Radamel Falcao transferiyle ilgili olarak Fransız medyasında da önemli bilgiler yer almaya başladı. Monaco'dan ayrılması beklenen Kolombiyalı yıldız golcü için Galatasaray'ın teklif sunduğu ve maaşını karşılamak için sponsor aradığı belirtildi.

Yahoo Sports Fransa muhabirlerinden Manu Lonjon imzalı yer alan habere göre; Galatasaray devre arasında Monaco'dan ayrılmak üzere olan 33 yaşındaki Radamel Falcao için temaslarını hızlandırdı. Fransız takımından bonuslarla birlikte olmak üzere yıllık 9 milyon Euro kazanan Falcao için Galatasaray yönetiminin sponsor arayışına girdiği ve oyuncuyu bedelsiz olarak transfer etmeye oldukça yakın olduğu yazıldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.